Porvoon Vaihtokaluste Oy

Porvoon Vaihtokaluste Oy on porvoolainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1975 lähtien. Yrityksen perustajat, kauppiaspariskunta Raimo ja Aila Saranpää, tekivät vuosi kymmenten ajan huonekalukauppaa luoden kestävän ja hyvän pohjan toiminnalle.

Sukupolvenvaihdos tapahtui vuoden 2009 toukokuussa, jolloin Raimon ja Ailan tytär Elina Tuominen miehensä Kari Tuomisen kanssa ottivat vetovastuun toiminnasta.
 
Porvoon Vaihtokaluste Oy:n myymälässä palvelevat kauppiaspariskunnan lisäksi pitkäaikaiset ammattilaiset Pekka Tuupanen ja Jukka Monthan, jotka ovat olleet huonekalualalla yli 20 vuotta. Tommi Tuominen hoitaa myynnin lisäksi yrityksemme markkinoinnin sekä verkon ylläpidon. Hyvän palvelun takuuna kuljetuspuolella toimii Kimmo Jormanainen.
 
Porvoon Vaihtokaluste Oy luottaa tulevaisuuteen. Tavoitteena on työllistää jatkossakin nykyiset, osaavat työntekijät, kehittäen yrityksen toimintaa ja näin jatkaa menestyksekkäästi perinteikkään porvoolaisen perheyrityksen toimintaa.
 
Toivomme Sinun löytävän pitkäikäisiä ja kohtuuhintaisia sisustusratkaisuja kotisi viihtymiseen ja säilytystarpeisiin. Myymälässämme on esillä mm. sohvaryhmiä, sänkyjä, ruokailuryhmiä, mattoja, valaisimia, hyllystöjä.

Tarjoamme asiakkaillemme kotiinkuljetuksen, kokoamispalvelun sekä vanhojen kalusteiden poisviennin sekä kierrätyksen.

Autamme mielellämme Sinua niin sopivien huonekalujen valinnassa ja niiden sijoittelussa, sisustusvärimaailman ja oikean tyylin ja materiaalien valitsemisessa